Welcome to nsane.forums

Welcome to nsane.forums, like most online communities you need to register to view parts of our community or to make contributions, but don't worry: this is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of nsane.forums by signing in or creating an account.

  • Access special members only forums
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

LiLmEgZ

[Solved] Outlook 2013 on Windows 7 Crashes

10 posts in this topic

Every time I try to send out a email using Outlook 2013, all I ever get a crash message (the usual one that you would see when an app crashes on any version of Windows)

Maybe Windows 7 doesn't like Office 2013?

Attached below is the crash report:

Problem signature:

Problem Event Name: BEX64

Application Name: OUTLOOK.EXE

Application Version: 15.0.4481.1003

Application Timestamp: 5110da83

Fault Module Name: unknown

Fault Module Version: 0.0.0.0

Fault Module Timestamp: 00000000

Exception Offset: 0000000000020000

Exception Code: c0000005

Exception Data: 0000000000000008

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Locale ID: 1033

Additional information about the problem:

LCID: 1033

skulcid: 1033

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moved to Software Chat.

Software or OS - Software Chat.

Anything hardware or website - Technology Talk. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oops, I forgot DKT!

At least I found the Solution for those who experience the same issue as I did with Outlook 2013 on Win7 :D

Honestly however this problem happens, it needs resolved ASAP... seems it happens with ANY AV solution that offers a Outlook Add-in!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see. I personally am a webmail user. Never liked interfaces of Mail clients. :tooth:

Share this post


Link to post
Share on other sites

We always get a 64-bits component configuration when starting up Outlook 2013 ( not with the other Off.2013-programs!)

After starting up,not possible sending e-mail( program crashing each time) receiving e-mail no problem!

We get the message"something went wrong by getting the app from the catalogus".

Anybody who gets the same problem,or has a working solution for this problem??

Help please!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK! Found the solution myself. If you in ESET Smart Sec. by settings; integrate in Micr.Office, and make this selection,Outlook does not send e-mails anymore!! If you do not make that choise,then all is well and works fine!!

So conclusion; ESET is not 100% compatibel with Outlook 2013!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK! Found the solution myself. If you in ESET Smart Sec. by settings; integrate in Micr.Office, and make this selection,Outlook does not send e-mails anymore!! If you do not make that choise,then all is well and works fine!!

So conclusion; ESET is not 100% compatibel with Outlook 2013!!

fix this issue by eset nod 32 in version 6.0.308.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a known issue that's been addressed in the latest 6.0.314.0

  • Fix: Resolved issue with Anti-Theft not sending screenshots in specific cases
  • Fix: Better error handling during during Anti-Theft configuration
  • Fix: More Outlook 2013 fixes which address crashes of the plugin
  • Fix: Improved experience after upgrade from Windows 7 to Windows 8
  • New: SysRescue supports Windows 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea and I was just going to say that they needed to fix it dcs ;)

BTW.... I can confirm that the newest ESET 6 Build 314 DOES fix the Outlook 2013 issues... was able to send myself a few test emails w/o a hitch :D

Please upgrade to ESET 6 Build 314 to resolve Outlook 2013 issues today!

Share this post


Link to post
Share on other sites